Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

Οι νέοι έγχρωμοι και οικολογικοί εκτυπωτές της Samsung

Μια πολύ καλή πρόταση:



  Η Samsung Electronics ανακοινώνει την επέκταση της γκάμας των έγχρωμων εκτυπωτών, για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις και τμήματα μεγάλων οργανισμών με την εισαγωγή των CLP-620ND, CLP-670N, και CLP-670ND. Οι εκτυπωτές διακρίνονται για την αποτελεσματική λειτουργία τους, την εύκολη χρήση τους και την υψηλή ποιότητα έγχρωμης εκτύπωσης τους, ιδανικά χαρακτηριστικά για όλες τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

 Παρέχοντας τη δυνατότητα στους χρήστες να εξοικονομήσουν ενέργεια και toner με το πάτημα ενός και μόνο κουμπιού, οι νέοι εκτυπωτές επιτρέπουν στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις την εξοικονόμηση χρημάτων χωρίς να επιβαρύνονται οι επιδόσεις τους. Το ειδικό κουμπί εξοικονόμησης ενέργειας «Power Save button» κρατάει τη συσκευή σε κατάσταση αναμονής, μειώνοντας την κατανάλωση ενέργειας. Επίσης, οι επιλογές «Toner Save options» επιτρέπουν στους εργαζόμενους να επιλέξουν εύκολα τον τρόπο εκτύπωσης εγγράφων για την εξοικονόμηση toner. Παράλληλα, η αυτόματη διπλή εκτύπωση του CLP-620ND και του CLP-670ND επιτρέπει στους χρήστες τη μείωση κατανάλωσης χαρτιού.

 Η ευκολία χρήσης και η λειτουργία των εκτυπωτών βρίσκονται στον πυρήνα του σχεδιασμού. Ένα νέο «δαχτυλίδι πλοήγησης» στο πάνελ πλοήγησης καθιστούν εύκολη την πρόσβαση σε διαφορετικές επιλογές εκτύπωσης και απλοποιούν την παρακολούθηση της εξέλιξης της εκτύπωσης.

 Οι νέοι εκτυπωτές περιλαμβάνουν υψηλής λειτουργικότητας χαρακτηριστικά διασφαλίζοντας αξιόπιστη και χωρίς προβλήματα λειτουργία. Επιπλέον, για την εκτύπωση μέχρι και 24 Α4 σελίδων ανά λεπτό, ο χρόνος εκτύπωσης της πρώτης σελίδας ανέρχεται σε 20 με 25 δευτερόλεπτα από την κατάσταση αναμονής, λόγω του 700MHz CPU των εκτυπωτών, το οποίο ελαχιστοποιεί το χρόνο αναμονής των εργαζομένων για εκτύπωση. Ακόμη, οι εκτυπωτές μπορούν να εκτυπώσουν υψηλής ποιότητας και ευκρίνειας έγγραφα με ανάλυση μέχρι και 9600x600dpi, ενώ παράλληλα προσφέρουν μνήμη 256MB με δυνατότητα επέκτασης στα 768MB.

 Τέλος, τα μονόχρωμα δοχεία toner για τους εν λόγω εκτυπωτές είναι διαθέσιμα για 2.500 ή για 5.000 σελίδες, ενώ τα έγχρωμα δοχεία toner είναι διαθέσιμα για 2.000 ή για 4.000 σελίδες.